Nuo šių metų rugsėjo 27 dienos trečiadienio vakarus kviečiame leisti kartu su VAJC ir Alfa kursu!

Alfa kursas – puikus būdas kartu su kitais jaunais žmonėmis kelti svarbius gyvenimo klausimus ir drauge ieškoti atsakymų. Tikriausiai Tau jau ir kilo pirmasis klausimas: o kas ta ALFA? Atsakysime: Alfa kursą padeda apibūdinti keletas žodžių:
Connect! Atrask ryšį su kitais žmonėmis! Kaip draugai, susirinkę prie virtuvės stalo, susitikę prie kavos puodelio ar bendraudami internetu, būtent taip vyksta ir “Alfoje”.
Ikvėpti! Tai paskaitos, kurių tikslas – paskatinti pokalbį. Kiekviena paskaita trunka apie trisdešimt minučių, ją gyvai skaito pranešėjai pasakodami ne tik įdomią informaciją, bet ir dalindamiesi savo asmeniniais išgyvenimais. Šių paskaitų metu nagrinėjami svarbūs mūsų prasmės, tikėjimo klausimai ir atskleidžiami krikščionybės pagrindai, atsakant į klausimus nuo “Kas yra Jėzus?” ir “Kaip galime tikėti?” iki “Kodėl ir kaip meldžiuosi?” ir “Kaip Dievas gali mus vesti?”.
Dalintis! Viena svarbiausių “Alfa” programos dalių – galimybė dalytis mintimis ir idėjomis mažose grupėse. Neprivalote nieko sakyti ir nėra nieko, kuo negalėtumėte pasidalyti (rimtai)! Tai galimybė išgirsti kitų nuomonę ir pasidalinti savo požiūriu sąžiningoje, draugiškoje ir atviroje aplinkoje.
Norėtum išgyventi visa tai kartu?
Ir mes!
Lauksime Tavęs 🙂
Registruokis į Alfa kursą čia: bit.ly/3ZbxheM
Daugiau informacijos apie Alfa kursą rasi čia: https://alfakursai.lt/kas-yra-alfa-kursas/